Bij aanmelding voor een dagtrip van Zuiderlucht (via het formulier, telefonisch of per mail) gaat u akkoord met deze voorwaarden:

  • Pas door betaling van het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Stichting Zuiderlucht maakt u uw aanmelding definitief.
  • Vanwege de investeringskosten kan er geen restitutie plaatsvinden bij verhindering. Wel kunnen kaarten, na overleg met ons, worden doorgegeven aan derden, bijvoorbeeld aan vrienden van u, of aan iemand van onze reservelijst. Als hiervoor geen verdere transacties nodig zijn (omdat u de kaartjes aan vrienden doorgeeft), ontstaan ook geen extra kosten voor u. Zo er wel geld gerestitueerd, en aan een andere gefactureerd moet worden, brengen we bij u 10 euro administratiekosten in rekening.
  • U gaat mee op eigen risico. Wel hebben we een basis-groepsreisverzekering afgesloten. De polisvoorwaarden kunt u hier downloaden (combinatie 1). Het staat u vrij om zelf een aanvullende verzekering af te sluiten.
  • De door uw ingevulde gegevens worden alleen voor ZuiderLeven doeleinden gebruikt: voor de correspondentie met u tbv de dagtrip waarvoor u zich heeft aangemeld en het informeren over volgende ZuiderLeven activiteiten. Voor de privacy statement van Zuiderlucht kijk ook op www.zuiderlucht.eu/privacy-statement
Reisvoorwaarden voor ZuiderLeven reizen van Stichting Zuiderlucht.
Laatst bijgewerkt op 2019.05.31