-Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden-


Van 22 t/m 27 september 2019 kunt u met Zuiderlucht mee naar de Biënnale van Venetië, een van de belangrijkste kunstenmanifestaties ter wereld. Voor deze reis hebben we ons verzekerd van een aansprekend team van deskundigen.

Ko van Dun

Ko van Dun is een alom gekend deskundige op het gebied van zowel oude als hedendaagse kunst. Hij kan er bevlogen over spreken en is een ervaren gids. Ko bezocht de afgelopen tien jaar alle Biënnales uitgebreid met groepen en kent ook de oude stad met zijn palazzi, kerken en musea als zijn broekzak. Hij zal vier dagen onze vaste gids en begeleider zijn en verzorgt in het voorjaar een inleidende lezing.

Stijn Huijts

 

Als directeur van het Bonnefantenmuseum is Stijn Huijts als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in de hedendaagse kunst. Door zijn wereldwijde netwerk heeft hij de afgelopen dertig jaar een fenomenale kennis van de internationale kunstscene opgedaan. Voor deze Zuiderlucht-trip stelt hij een exclusief ‘best-of’ programma samen met zijn favorieten op de Biënnale en elders in de stad die hij ons tijdens twee dagen van onze reis laat zien.

 

Christiane Gronenberg

Als bladmanager van Zuiderlucht is Christiane Gronenberg al jarenlang de drijvende kracht achter alle ZuiderLeven-activiteiten en de binnen- en buitenlandse uitstapjes die onder die noemer worden gemaakt. Christiane is voor en tijdens de reis uw vaste aanspreekpunt voor organisatorische vragen. Voor deze reis heeft zij ondersteuning van Educa Travel, een in cultuurreizen gespecialiseerde reisorganisatie.

 

 

Voor deze exclusieve trip betaalt u een all-in prijs van 1.325 euro. ZL-begunstigers betalen 1.275 euro.

Voor dit bedrag krijgt u:

 • vervoer vanaf vijf opstapplaatsen in Nederland (Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen, Urmond) naar het vliegveld Brussel en terug;
 • retourvlucht Brussel-Venetië incl. bagage, transfer naar en van het hotel;
 • vijf overnachtingen incl. ontbijt in een middenklasse hotel in Venetië/Mestre;
 • een passepartout bus/vaparetto-ticket voor de duur van de trip;
 • twee dagen toegang tot de venues van de Biënnale van Venetië;
 • de entrees voor alle in het programma voorziene overige bezoeken aan musea en galeries;
 • twee diners;
 • reisorganisatie, reisbegeleiding en -programma gedurende zes dagen;
 • toegang tot de Art Update-lezing (twee uur met pauze) over de Biënnale door Ko van Dun op 19 mei in het Bonnefantenmuseum Maastricht.

optioneel:

 • reisverzekering 9 euro, annuleringsverzekering 96,20 euro
 • eenpersoonskamertoeslag 125 euro

Heeft u vragen? Bel Christiane Gronenberg via 043 3500591 of 06 1066 1205 of stuur een mail naar c.gronenberg@zuiderlucht.eu

 

Inschrijving

Op dit moment zijn er geen plaatsen meer en is de inschrijving alleen nog mogelijk voor de wachtlijst. U kunt een mail met uw naam een het aantal reizigers sturen naar c.gronenberg@zuiderlucht.eu