De ZOUT e-paper kunt u met de smartphone, tablet of computer op het platform ISSUU lezen. Het overzicht van de edities vindt u hier >>

Toegang
Het gebruik van ISSUU is gratis en u hoeft niet in te loggen. Wilt u een eigen leesbibliotheek aanmaken, bijvoorbeeld om ZOUT edities te bundelen of te bewaren, of wilt u geïnformeerd worden over het verschijnen van de nieuwe ZOUT, maak dan een gratis account aan op ISSUU.

Gebruik
Met de pc/laptop: Met de pc en laptop kunt u de e-paper via de website issuu.com/zuiderlucht lezen.

Met een tablet of smartphone: Voor het lezen op de tablet en smartphone is het handig om de app van ISSUU  Issuu icoonte gebruiken die u gratis kunt installeren. Gebruikers van een iphone vinden de app in de App Store, op uw telefoon of tablet te herkennen aan dit icoontje: icon app storeGebruikers van een toestel met Android-besturing kunnen de app downloaden in de Google Play Store, te herkennen aan dit icoontje: google play Als u vervolgens in het zoekvenster van ISSUU ‘Zuiderlucht’ intikt, komt u bij de ‘publisher’ Zuiderlucht uit (zie stap 1 van onderstaande afbeelding). Heeft u een account aangemaakt, geef dan aan dat u ZOUT wilt volgen (stap 2).

Offline lezen
Als u een account heeft aangemaakt op ISSUU, kunt u in de app een ZOUT editie aan uw persoonlijke ‘Offline Readlist’ toevoegen en de editie vervolgens ook lezen als u geen internet verbinding heeft.

Geïnformeerd worden over een nieuwe publicatie
Als u een account heeft aangemaakt op ISSUU, kunt u in de app instellen dat u een melding (‘push bericht’) krijgt op het moment dat een nieuwe ZOUT-editie verschijnt en als e-paper voor u klaar staat. Zie illustratie hieronder over de drie stappen om dat in te stellen.

Schermafbeelding 2016-04-04 om 22.49.07